Over ons

Het begin
Glas Express
is een glashandel die in 1990 door Martin Plomp is opgericht. Voordien werkte hij al ruim tien jaar in de glasbranche. Ondertussen heeft hij al ruim dertig jaar ontwikkelingen, nieuwe inzichten en producten in de glassector meegemaakt. Daardoor beschikt Martin Plomp over een gedegen en uitgebreide kennis, expertise en veel praktijk ervaring.

Vestiging en werkgebied
Glas Express
is begonnen met een vestiging in Amsterdam. Na een tussenperiode van crica vier jaar in Oostzaan werken wij nu vanuit onze vestiging aan de Achtersluispolder 11a-5 in Zaandam. Deze locatie ligt logistiek centraal ten opzichte van onze werkgebieden Groot Amsterdam, de Zaanstreek en Oostzaan. Maar met name onze restauratie- en Glas-in-Lood werkzaamheden brengt ons in heel bijzondere en veelal historische gebouwen door heel Nederland.

Glas Express, een all-round en full-service glashandel
Glas Express biedt u het hele scala aan glasdiensten en service. U kunt voor alles op het gebied van glas, ruiten en kozijnen bij ons terecht. Van kleine projecten/diensten tot de grote beglazingsprojecten die zorgvuldig projectmanagement vereisen.
Onze aanpak kenmerkt zich door focus, laagdrempeligheid, toegankelijkheid, korte lijnen, klantbetrokkenheid en betrouwbaarheid. Daarbij geldt dat wij snel, accuraat, punctueel en daadkrachtig te werk gaan. Glas Express heeft een uitermate klantgerichte, flexibele, professionele en vlotte werkhouding.

Wat u mag en kan verwachten
Van een glashandel verwacht u terecht professionaliteit, vakmanschap en kennis op het gebied van glas, vensters en kozijnen. Het is belangrijk wanneer daarbij de juiste normen en eisen die er in de glassector gelden worden nageleefd. Glas Express kan flexibel en snel reageren en ingaan op al uw vragen en wensen. Projecten worden vlot en vakkundig uitgevoerd. U profiteert daarbij van onze uitgebreide kennis over het hele glasvakgebied, grote bekwaamheid, ‘glas’ heldere afspraken en voorwaarden en zeker nu niet onbelangrijk ‘glas’ scherpe tarieven.

Toegevoegde waarde en efficiëntie
Glas Express
integreert de waarde van het glasproduct in een project door te luisteren naar uw behoeften en ideeën en deze te verwoorden in een helder en duidelijk omschreven advies. Door onze kenns, passie, gedrevenheid, vakkundigheid en expertise is Glas Express in staat om mee te denken en suggesties te doen voor het toepassen van nieuwe, superieure en minder dure alternatieve materialen en methoden voor uw project. Alle ‘voorgespiegelde’ opties helpen bij het maken van de beste keuze. Deze benadering is van toegevoegde waarde bij het efficiënt voldoen aan uw project-doelstellingen.

Opgeruimde werkwijze
Glas Express hecht daarbij ook veel waarde aan een correcte, ordelijke, nette en opgeruimde werkwijze. Daarmee proberen wij de eventuele ‘overlast’ voor u tot een minimum te beperken.

Van A tot Z
Glas Express
legt de lat hoog. Wij staan altijd voor u klaar. Wij regelen uw glaszaken van A tot Z. Daar kunt u op rekenen!

Wilt u van dit alles profiteren? Neem dan contact met ons op.

Tot ziens bij Glas Express.