top of page

Coronaprotocol Glashandel Glas Express

  Het coronavirus houdt ons nog steeds in haar greep. Bij Glashandel Glas Express blijven wij de ontwikkelingen op de voet volgen en zijn wij alert. Wij volgen de maatregelen die de Nederlandse regering en het RIVM heeft genomen. Met betrekking tot het Coronavirus hebben wij het volgende beleid bij Glashandel Glas Express.
 
Bereikbaarheid klantenservice

Glashandel Glas Express blijft open en we doen er alles aan om de service te leveren die u van ons gewend bent.  

 

Wij zijn telefonisch en per e-mail gewoon bereikbaar. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.0017.00 uur. Daarbij kan de reactietijd langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best u zo snel mogelijk te woord te staan.  

 

Levertijden (isolatie)glas – bestel tijdig

De productie van de glasproducenten draait op volle kracht. Wij doen er alles aan om de levertijden zo kort mogelijk te houden. Door drukte i.v.m. de extra coronamaatregelen waarmee wij en onze toeleveranciers rekening dienen te houden adviseren wij u op dit moment rekening te houden met levertijden van circa 7 tot 10 werkdagen voor standaard leveringen. Uiteraard zijn spoedleveringen in overleg mogelijk.   Levering van glasbestellingen Geplande afspraken met betrekking tot het plaatsen en leveren van glas op locatie gaan vooralsnog door. Wij zullen daarvoor vooraf zoveel mogelijk informatie uitwisselen middels e-mail en telefoon zodat persoonlijk contact met klant/opdrachtgever/leverancier zoveel mogelijk tot een minimum beperkt kan worden.
 
Bij levering en plaatsing van glasbestellingen hanteren wij tijdens de levering en/of montage de volgende voorzorgsmaatregelen: 

• Wij schudden geen handen.

• Wij houden 1,5 meter afstand.

• Wij bezorgen tot aan de voordeur.

• Bij montage verblijven wij niet langer dan strikt noodzakelijk in één ruimte.

• Indien onze monteur verkouden is zullen wij daarvan melding maken. U heeft ook een informatieplicht inzake van verkoudheid en/of griepverschijnselen van personen aanwezig op de werklocatie. De afspraak wordt dan verzet tot op een later moment.
 
Ophalen van glasbestellingen

Komt u een glasbestelling afhalen? Geef dan minimaal twee uur van tevoren uw komst door via email of telefoon. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaar staat. Uw levering wordt dan buiten op een bok gezet, zodat het persoonlijk contact tot een minimum beperkt wordt. Wij houden ook rekening met eventuele maatregelen van onze opdrachtgevers en leveranciers.
 
 
Met vriendelijke groet,

Glashandel Glas Express

ING bank: 15.19.765                                                                              KvK Amsterdam nr.: 33.222.654                                                                      BTW nr.: NL001472236B52

IBAN: NL19 INGB 0001 5197 65                                                         BIC: INGNL2A

bottom of page