top of page

Flexibel

Geen 'klus', opdracht of project is gelijk. Dat eist een flexibele, individuele en specifieke benadering en aanpak. Deze kwaliteiten mag u vanzelfsprekend verwachten en Glas Express kan u die bieden. Wij zijn u graag van dienst en komen met plezier aan uw behoeften en wensen tegemoet.

Samen met u

Glas Express denkt met u mee, anticipeert, toont initiatief en ondersteunt met vakkennis, inzicht en visie. Aangevuld met creatieve ideeën komen wij samen met u tot toepasbare oplossingen voor uw project die passen binnen uw budget. Een klein of groot, commercieel of particulier, nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie project wij bieden advies, daadkrachtige aanpak en werk op maat.

Opgeruimd

Glas Express begrijpt dat klanten kunnen opzien tegen de 'rommel' en overlast die het vervangen of plaatsen van kozijnen en ruiten kan geven. Wij zorgen er daarom altijd voor dat uw huis of bedrijf netjes wordt achtergelaten na het uitvoeren van de werkzaamheden. Voor de bereikbaarheid van de werkplek is het echter soms nodig dat er wat zaken aan de kant gezet moeten worden. Uiteraard kunnen wij u daarmee helpen. Vooraf wordt er altijd aan u uitgelegd wat u kunt verwachten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Klantvriendelijk

WhatsApp Image 2020-04-05 at 08.32.56.jp
WhatsApp Image 2020-04-05 at 08.32.57 (2

Bij dit alles mag u rekenen op kwaliteit, snelle service, werklust en een correcte oplevering van het werk. Ons doel is absolute klanttevredenheid. U mag er bij ons op rekenen dat wij net dat stapje meer doen. De service van Glas Express reikt verder dan de duur van het project. Wij blijven altijd bereikbaar.

Zelf ervaren

Wilt u zelf ervaren hoe wij u van dienst kunnen zijn neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw ideeën of plannen met ons te bespreken.

WhatsApp Image 2020-04-05 at 09.08.07 (3
WhatsApp Image 2020-04-05 at 08.41.11.jp
WhatsApp Image 2020-04-05 at 08.45.04.jp
bottom of page