top of page
IMG_4023[440].JPG
IMG-20131017-WA0000[438].jpg

GLASSCHADE - LEKKE ISOLATIE RUIT - CALAMITEIT
BEL: 06 22687222

Glasschade

Glasschade is lastig en het komt altijd ongelegen. U wilt dat natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Glas Express staat altijd voor u klaar en is snel ter plaatse om de schade op te nemen en repareren.

Maatwerk

Ruiten zijn maatwerk. Er zijn veel verschillen in afmeting, kozijnen, glassamenstelling, etc. Dat is de reden dat directe reparatie niet altijd mogelijk is. Glas Express verzorgt altijd gelijk een noodvoorziening/-reparatie. Op een later tijdstip of op een andere dag, wanneer het u schikt, komen wij terug om het nieuwe ruit te plaatsen.

Betrouwbaar en snel

U kunt bij Glas Express vertouwen op betrouwbaarheid, deskundigheid en expertise. Wij zijn altijd bereikbaar en gevestigd in de buurt. Glas Express is flexibel en u kan er op rekenen dat wij snel ter plaatse zijn bij calamiteiten.

'Glas' scherpe prijsstelling

In deze economisch zware periode zeker niet onbelangrijk. Glas Express hanteert 'glas' scherpe en concurrende prijzen. U kunt ons altijd vragen om een vrijblijvende offerte. Indien nodig of gewenst komen wij bij u langs om de situatie ter plaatse te beoordelen en ons advies daarop af te stemmen.

Stapje meer

Bij Glas Express kunt u rekenen op garantie en service die verder reikt dan de duur van het project/werk. Uw huis of bedrijf wordt altijd opgeruimd achtergelaten. Wij doen net dat stapje meer!

CIMG1402[418].jpg
101_1230[410].jpg
bottom of page